CQSRG3BC77UFVB7V7GIG

Maten på Trewerket

Lunsj på Trewerket

Hver hverdag serverer vi lunsj komponert av våre flinke kokker.

Dagens lunsj består av et utvalg salater og brød, dagens suppe og dagens varmrett.

Bord kan bookes ved å trykke på reserver bord, eller ved å sende en e-post til bord@trewerket.no 

Selskapsmenyer

Vi skifter våre menyer på Trewerket hver sesong for å ta i bruk de beste råvarene. 

Bilde til høyre er fra vår sommermeny i 2024

  • 3-retters selskapsMeny Høst 675,-

    Alle velger samme meny, men kjøkkenet gjør tilpasninger ved allergier.

  • Meny 1
  • Laks- og rekeceviche

    med mango, lime og kokos
    allergener: fisk, skalldyr

  • Rødvinbraisert høyrygg av okse

    med potetpuré, sellerirot og rødvinsglace
    allergener: melk, selleri og sulfitt

  • Melkesjokoladeganache

    med sukkersyltede kirsebær og kirsebærsorbet
    allergener: melk, egg og nøtter(mandel)

  • Meny 2
  • Laks- og rekeceviche

    med mango, lime og kokos
    allergener: fisk, skalldyr

  • Bakt kveite

    med plukkede blåskjell, rotgrønnsaker og skalldyrsaus tilsmakt med safran
    allergener: fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri og melk

  • Melkesjokoladeganache

    med sukkersyltede kirsebær og kirsebærsorbet
    allergener: melk, egg og nøtter(mandel)

  • Buffetmeny 745,-
  • Helstekt lammelår

    med gremolata og ratatouille
    allergener: sulfitt

  • Bakt laks

    med dillemulsjon og sitron
    allergener: fisk, melk og egg

  • Stekte småpoteter

    med hvitløk og rosmarin
    ingen allergener

  • Betesalat

    med spinat, chevre, pære og valnøtter
    allergener: melk, nøtter(valnøtter) og sulfitt

  • Bakt gresskarsalat

    med granateple og tahinidressing
    allergener: sesam

  • Melon- og fetaostsalat

    med honning og ruccola
    allergener: melk og sulfitt

  • Spekeskinke og oster

    utvalg spekeskinker og oster med marmelade
    allergener: melk og sulfitt

  • Marinerte oliven

    marinert med ferske urter og chili
    allergener: sulfitt

  • Focaccia og aioli

    aioli og husets ferskbakte focaccia
    allergener: gluten (hvete) og egg

  • tilvalg

    Tilvalg til menyen nedenfor

  • Pulled porkslider

    med coleslaw - 99,- per person
    allergener: soya, selleri, egg og gluten (hvete)

  • Svinenakke

    med rotgrønnsaker - 79,- per person
    allergener: sulfitt

  • Stekte villreker

    med mango og chilisalsa - 59,- per person
    allergener: sesam

  • Sitronterte

    med marengs - 59.- per person
    allergener: gluten(hvete), melk og egg