Lunsj på Trewerket

Hver hverdag serverer vi lunsj komponert av våre flinke kokker.

Dagens lunsj består av et utvalg salater og brød, dagens suppe og dagens varmrett.

Bord kan bookes ved å trykke på reserver bord, eller ved å sende en e-post til bord@trewerket.no

  • 3-retters selskapsMeny 649,-

    Alle har samme forrett, men kan velge mellom lam, bakt kveite og kongeøsterssopp til hovedrett.

  • Bakt laks

    med rugchips, gressløksmajones og potet
    allergener: fisk, sennep, egg, gluten (rug, havre), sesam og sulfitt

  • Urtepanert lammemørbrad

    med sellerirotpuré, krydderbakte beter, urtepoteter og rødvinssaus
    allergener: melk, gluten (hvete) selleri og sulfitt

  • bakt Kveite

    med brunet blomkålpuré, fennikkel, urtepoteter og smørsaus
    allergener: fisk, melk og sulfitt

  • Konfitert kongeøsterssopp

    med bakt sellerirot, rødbet og rødbetestragonssaus
    allergener: melk, selleri og sulfitt

  • Hvit sjokoladecremaux

    med havregryn og epler fra Hardanger
    allergener: melk og egg (glutenfri havre)

  • Buffetmeny 679,-

    Et stort og fint utvalg som passer alle og enhver.

  • Grillet kylling

    med chimichurri og rotgrønnsaker
    allergener: selleri, soya og sulfitt

  • Pulled pork

    med BBQ-saus
    allergener: sulfitt

  • Tabouleh

    med tomat og persille
    allergener: gluten (bygg)

  • Tomat- og løksalat

    med mozzarella og basilikum
    allergener: melk og sulfitt

  • Stekte småpoteter

    med gremolata
    ingen allergener

  • Västerbottenpai

    med dillfrø og krepsehaler
    allergener: melk, egg, skalldyr og gluten (hvete)

  • Spekeskinke og norske oster

    utvalg spekeskinker og oster med marmelade
    allergener: melk, nøtter (valnøtter) og sulfitt

  • Marinerte oliven

    marinert med ferske urter og chili
    allergener: sulfitt

  • Focaccia og aioli

    bakt aioli og husets ferskbakte focaccia
    allergener: gluten (hvete) og egg

  • tilvalg

    Tilvalg til menyen nedenfor

  • Argentinske villreker

    stekt med lime og chili - 59,- per person
    allergener: skalldyr

  • Burrata

    med marinerte tomater - 89,- per stk
    allergener: melk

  • Pasjonsfruktterte

    med marengs og bringebær - 89,- per stk
    allergener: melk, egg og gluten (hvete)

  • Svensk kladdkake

    med karamellsaus - 59,- per person
    allergener: melk, egg og gluten (hvete)