Maten på Trewerket

Lunsj på Trewerket

Hver hverdag serverer vi lunsj komponert av våre flinke kokker.

Dagens lunsj består av et utvalg salater og brød, dagens suppe og dagens varmrett.

Bord kan bookes ved å trykke på reserver bord, eller ved å sende en e-post til bord@trewerket.no 

Selskapsmenyer

Vi skifter våre menyer på Trewerket hver sesong for å ta i bruk de beste råvarene. 

Bilde til høyre er fra vår sommermeny i 2024

  • 3-retters selskapsMeny Sommer 675,-

    Alle velger samme meny, men kjøkkenet gjør tilpasninger ved allergier.

  • Meny 1
  • kamskjelltartar

    med grønne erter, sprø rug og en blåskjellpepperrotsaus
    allergener: bløtdyr, melk, egg, gluten (bygg, hvete, rug) og sennep

  • Entrecôte av kalv

    med trøffelbearnaisesaus, aspargesbønner og fondantpotet
    allergener: egg, selleri og sulfitt

  • Sesongens jordbær

    med jordbærkrem, jordbærperler og krystalisert hvit sjokolade
    allergener: melk og egg

  • Meny 2
  • Kamskjelltartar

    med grønne erter, sprø rug og en blåskjellpepperrotsaus
    allergener: bløtdyr, melk, egg, gluten (bygg, hvete, rug) og sennep

  • Bakt kveite

    med smørdampede sommergrønnsaker og hvitvinssaus
    allergener: fisk og melk

  • Sesongens Jordbær

    med jordbærkrem, jordbærperler og krystalisert hvit sjokolade
    allergener: melk og egg

  • Buffetmeny 745,-
  • ristet kyllingbryst

    med brunet smør, sitron og hasselnøtt
    allergener: melk, soya og nøtter (hasselnøtt)

  • Bakt laks

    med hollandaisesaus og grillet sitron
    allergener: fisk, egg, melk og sulfitt

  • Sommersalat

    med grillede primører, chevre, jordbær og en urtevinaigrette
    allergener: melk og sulfitt

  • Brokkolisalat

    med bringebær og sultanrosiner
    allergener: melk og sulfitt

  • Stekte småpoteter

    med parmesan og persille
    allergener: melk

  • Ristet gulrotsalat

    med honning, solsikkekjerner og ruccola
    allergener: sulfitt

  • Spekeskinke og norske oster

    utvalg spekeskinker og oster med marmelade
    allergener: melk og sulfitt

  • Marinerte oliven

    marinert med ferske urter og chili
    allergener: sulfitt

  • Focaccia og aioli

    aioli og husets ferskbakte focaccia
    allergener: gluten (hvete) og egg

  • tilvalg

    Tilvalg til menyen nedenfor

  • Reker

    med sitron, dillmajones og baguette - 39,- per person
    allergener: skalldyr

  • Burrata

    med marinerte tomater og pistasj - 49,- per person
    allergener: melk

  • friske jordbær

    med limesukker og lettpisket fløte- 49,- per person
    allergener: melk

  • Key lime pie

    med jordbærsaus - 59.- per person
    allergener: melk og egg

åpningstider

restaurant
Midlertidig stengt på kveld. ta kontakt for selskap mandag-søndag

Kaffebar
mandag til fredag 08:00 - 16:00

Lunsj
Mandag til fredag 11:00 - 13:00

Ⓒ 2024 All Rights Are Reserved