Maten på Trewerket
Lunsj på Trewerket
Hver hverdag serverer vi lunsj komponert av våre flinke kokker.
Dagens lunsj består av et utvalg salater og brød, dagens suppe og dagens varmrett.
Bord kan bookes ved å trykke på reserver bord, eller ved å sende en e-post til bord@trewerket.no
Selskapsmenyer
Vi skifter våre menyer på Trewerket hver sesong for å ta i bruk de beste råvarene.
Bilde til høyre er fra vår sommermeny i 2024

-
3-retters selskapsMeny 755,-
Sett sammen din egen 3-retters meny. Velg 1 forrett, hovedrett og dessert.
-
Forretter
-
Carpaccio
av okse med cornichon, estragonmajones, salat og sprø grissini
allergener: sulfitt, sennep, egg, gluten (hvete) -
Asparges
salat med grillet asparges, Holtefjell, ristede hasselnøtter og eggekrem med estragon
allergener: melk, nøtter (hasselnøtter), melk, sulfitt og egg -
Laks
bakt på 45˚ med agurk, Rørosrømme, dillolje, syltet løk, rugcrumble og lakserogn
allergener: fisk, melk, gluten (rug, hvete) og sulfitt
-
Hovedretter
-
Kalv
ytrefilet av kalv med brokkolini, neper, tomat og vårløk med kalveskjy
allergener: melk, selleri og sulfitt -
Kylling
Liveche kyllingbryst med morkelsaus og årets sommerprimører
allergener: melk og selleri -
Kveite
Sitrusbakt kveite med kremet urtesaus og ørretrogn, smørdampet nykål og asparges
allergener: fisk, melk og selleri -
Blomkålbiff
med linseragù, aspargesbønner, chimichurri, ristet mandel og sommergrønt
allergener: nøtter (mandel) og selleri
-
Desserter
-
Sjokolademousse fra Mendels
med vaniljecrémeux
allergener: melk, egg og soya -
Sitron- og pasjonsfruktterte fra Mendels
med marengs
allergener: egg, nøtter (mandel), melk og gluten (hvete) -
Panna cotta på kokos
med rabarbrakompott
ingen allergener - vegansk
-
Buffetmenyer
-
Buffetmeny 745,-
-
Albóndigas
tapaskjøttboller med tomatsaus
allergener: egg og melk -
Kylling Satay
ed sataysaus og koriander
allergener: ya, selleri, peanøtter -
Småpoteter
bakt med sitron, persille og hvitløk
allergener: ingen allergener -
Villreker
hvitløk- og chilistekte villreker med sitron og urter
allergener: skalldyr og sulfitt -
Gresk salat
med fetaost og oliven
allergener: melk -
Spekeskinke og oliven
ost, oliven, artisjokk og spekemat
allergener: melk, nøtter (mandel), sulfitt, selleri, sennep -
Focaccia og aioli
aioli og husets ferskbakte focaccia
allergener: gluten(hvete), egg, sennep og sulfitt
-
Stor buffetnmeny 895,-
vanlig buffetmeny + rettene nedenfor.
-
Kveite
confitert kveite med fennikel, ruccola og sitrus-vinaigrette
allergener: fisk og sulfitt -
Pepperbiff
krydderstekt mørbrad med brokkolini, vårløk og grillet paprika
allergener: soya, sesam, sulfitt -
Laks
sashimi med ponzu, goma wakame, mango, lakserogn, soyabønner og vårløk
allergener: gluten (hvete), sulfitt, egg, melk -
Sommerlig bondesalat
med grønne bønner, asparges, tomater og rieslingdressing
allergener: sulfitt og egg