Hver hverdag serverer vi lunsj komponert av våre flinke kokker.
Dagens lunsj består av et utvalg salater og brød, dagens suppe og dagens varmrett.
Bord kan bookes ved å trykke på reserver bord, eller ved å sende en e-post til bord@trewerket.no
Alle har samme forrett, men kan velge mellom lam, bakt kveite og kongeøsterssopp til hovedrett.
med rugchips, gressløksmajones og potet
allergener: fisk, sennep, egg, gluten (rug, havre), sesam og sulfitt
med sellerirotpuré, krydderbakte beter, urtepoteter og rødvinssaus
allergener: melk, gluten (hvete) selleri og sulfitt
med brunet blomkålpuré, fennikkel, urtepoteter og smørsaus
allergener: fisk, melk og sulfitt
med bakt sellerirot, rødbet og rødbetestragonssaus
allergener: melk, selleri og sulfitt
med havregryn og epler fra Hardanger
allergener: melk og egg (glutenfri havre)
Et stort og fint utvalg som passer alle og enhver.
med chimichurri og rotgrønnsaker
allergener: selleri, soya og sulfitt
med BBQ-saus
allergener: sulfitt
med tomat og persille
allergener: gluten (bygg)
med mozzarella og basilikum
allergener: melk og sulfitt
med gremolata
ingen allergener
med dillfrø og krepsehaler
allergener: melk, egg, skalldyr og gluten (hvete)
utvalg spekeskinker og oster med marmelade
allergener: melk, nøtter (valnøtter) og sulfitt
marinert med ferske urter og chili
allergener: sulfitt
bakt aioli og husets ferskbakte focaccia
allergener: gluten (hvete) og egg
Tilvalg til menyen nedenfor
stekt med lime og chili - 59,- per person
allergener: skalldyr
med marinerte tomater - 89,- per stk
allergener: melk
med marengs og bringebær - 89,- per stk
allergener: melk, egg og gluten (hvete)
med karamellsaus - 59,- per person
allergener: melk, egg og gluten (hvete)