CQSRG3BC77UFVB7V7GIG

Jul på trewerket

Nå åpner vi bookingen for en magisk julesesong! 🌟 Sikre din julebordsdato nå. Vi har de perfekte rammene for både små og store selskaper, med plass til opptil 300 gjester. 🍽️🎅
Book i dag og få den ultimate juleopplevelsen hos oss! 🥂🎁 

For henvendelser for julelunsj, ta kontakt på bord@trewerket.no. Julemenyene trer i kraft fra 01.11

  • 3-retters Julemeny 745,-

    Alle i selskapet velger samlet samme meny, kjøkkenet gjør tilpasninger for allergier og dietter.

  • Julemeny 1
  • Carpaccio av okse

    med syltet kantarell, steinsoppmajones og brødpinner
    allergener: sulfitt, egg, gluten (hvete, rug) og sennep

  • Andebryst

    med rosenkål, potet anna, pastinakk og bjørnebærglace
    allergener: melk, selleri og sulfitt

  • Sjokolademousse

    med solbærgelé og hvit sjokolade
    allergener: melk og egg

  • Julemeny 2
  • Carpaccio av okse

    med syltet kantarell, steinsoppmajones og brødpinner
    allergener: sulfitt, egg, gluten (hvete, rug) og sennep

  • Bakt laks

    med mandelpotetpuré, kremet skalldyrssaus og brokkolini
    allergener: fisk, skalldyr og melk

  • Sjokolademousse

    med solbærgelé og hvit sjokolade
    allergener: melk og egg

  • Tradisjonelle menyer

    Alle i selskapet velger samlet samme meny, kjøkkenet gjør tilpasninger for allergier og dietter.

  • Julemeny 3 795,-
  • Carpaccio av okse

    med syltet kantarell, steinsoppmajones og brødpinner
    allergener: sulfitt, egg, gluten (hvete, rug) og sennep

  • Juletallerken

    med ribbe, medisterkaker, julepølse, potet, rødkål og julesaus
    allergener: melk og sulfitt

  • Riskrem

    klassisk dansk riskrem med mandler og kirsebærsaus
    allergener: melk og nøtter (mandler)

  • Julemeny 4 645,-
  • Juletallerken

    med ribbe, medisterkaker, julepølse, potet, rødkål og julesaus
    allergener: melk og sulfitt

  • Riskrem

    klassisk dansk riskrem med mandler og kirsebærsaus
    allergener: melk og nøtter (mandler)

  • Julebuffet 845,-
  • Ribbe

    med poteter, timianstekte epler og svisker
    allergener: melk

  • Medisterkaker og medisterpølser

    håndlagde medisterkaker og pølser fra Strøm-Larsen
    allergener: melk

  • Julesaus

    tilsmakt med ribbesjy
    ingen allergener

  • Hjemmelaget rødkål

    kokt med solbær
    allergener: sulfitt

  • Viltpatê

    med cumberlandsaus
    allergener: melk og sennep

  • Gravet laks

    med klassisk sennepssaus
    allergener: fisk og sennep

  • Rakfisk

    i lefserull med rømme og løk
    allergener: fisk, melk, gluten (hvete)

  • Spekeskinker og pålegg

    utvalg spekeskinker og pålegg som hører julen til
    allergener: sulfitt

  • Utvalg brød og lomper

    surdeigsbrød, rugbrød og ferske lomper
    allergener: gluten (hvete, rug, bygg, havre)

  • Riskrem

    klassisk dansk riskrem med mandler og kirsebærsausr
    allergener: melk og nøtter (mandler)

  • Karamellpudding

    klassisk karamellpudding
    allergener: melk og egg

  • Tilvalg
  • Pinnekjøtt 155,-

    med kålrabistappe (300 gram pinnekjøtt)
    allergener: melk