For henvendelser for julelunsj, ta kontakt på bord@trewerket.no. Julemenyene trer i kraft fra 01.11
Alle i selskapet velger samlet samme meny, kjøkkenet gjør tilpasninger for allergier og dietter.
med rugchips, gressløksmajones og potet
allergener: fisk, sennep, egg, gluten (rug, havre), sesam og sulfitt
med rosettkål, røstipotet, sellerirotpuré og solbærglace
allergener: melk, selleri og sulfitt
med multer og hvit sjokoladecremaux
allergener: melk, egg, mandler (nøtter) og gluten (hvete)
med rugchips, gressløksmajones og potet
allergener: fisk, sennep, egg, gluten (rug, havre), sesam og sulfitt
med pastinakkpuré, skogsopp, brokkolini og dillhollandaise
allergener: fisk, soya, egg og melk
med multer og hvit sjokoladecremaux
allergener: melk, egg, mandler (nøtter) og gluten (hvete)
Alle i selskapet velger samlet samme meny, kjøkkenet gjør tilpasninger for allergier og dietter.
med ristet surdeigsbrød og syltet skogsopp
allergener: melk, egg, gluten (bygg, rug, hvete) og sulfitt
med ribbe, medisterkaker, julepølse, potet, rødkål og julesaus
allergener: melk og sulfitt
klassisk dansk riskrem med mandler og kirsebærsaus
allergener: melk og nøtter (mandler)
med ribbe, medisterkaker, julepølse, potet, rødkål og julesaus
allergener: melk og sulfitt
klassisk dansk riskrem med mandler og kirsebærsaus
allergener: melk og nøtter (mandler)
med ristet surdeigsbrød og syltet skogsopp
allergener: melk, egg, gluten (bygg, rug, hvete) og sulfitt
med bakt sellerirot, rødbet og rødbetestragonssaus
allergener: melk, selleri og sulfitt
med multer og hvit sjokoladecremaux
allergener: melk, egg, nøtter (mandel) og gluten (hvete)
med poteter, timianstekte epler og svisker
allergener: melk
håndlagde medisterkaker og pølser fra Strøm-Larsen
allergener: melk
tilsmakt med ribbesjy
ingen allergener
kokt med solbær
allergener: sulfitt
med klassisk waldorfsalat
allergener: selleri, melk, egg og nøtter (valnøtter)
med klassisk sennepssaus
allergener: fisk og sennep
utvalg spekeskinker og pålegg som hører julen til
allergener: sulfitt
surdeigsbrød, rugbrød og ferske lomper
allergener: gluten (hvete, rug, bygg, havre)
klassisk dansk riskrem med mandler og kirsebærsausr
allergener: melk og nøtter (mandler)